Ниският и пухкав Дани ДеВито трудно започва кариерата си в Холивуд. Режисьорите

...
Ниският и пухкав Дани ДеВито трудно започва кариерата си в Холивуд. Режисьорите
Коментари Харесай

Можете ли да познаете колко точно е висок емблематичният актьор Дани Де Вито?

Ниският и пухкав Дани ДеВито трудно стартира кариерата си в Холивуд. Режисьорите не го одобряват съществено, като се подиграват на дребния растеж и странния външен тип на артиста. ДеВито не се обезсърчава, тъй като се е примирил с особеностите му като дете. Бащата на бъдещия артист, забелязвайки, че детето е спряло да пораства, стартира да го води по лекари. Но лекарите единствено подвигат ръце, тъй като Дани е изцяло здрав. В учебно заведение ДеВито не е обект на насмешки, тъй като бързо очарова всички съученици с помощта на истинското си чувство за комизъм. В работата си той разчита и на естествената си харизма и не се проваля.

През 1978 година получава роля в телевизионния сериал " Такси ", която му носи популярност и две награди:  " Златен глобус " и " Еми ". Оттогава кариерата на артиста върви единствено нагоре. В комедиите режисьорите на драго сърце акцентират растежа на ДеВито и го свързват с такива внушителни сътрудници като Арнолд Шварценегер. Бодибилдърът накара Дани да наподобява още по-дребен. Истината е, че действителният му растеж е едвам 147 см, което обаче не му пречи да се трансформира в бележит артист и същински " колос " в Холивуд.

В изявленията артистът споделя, че не завижда на високите красавци. Според него през целия си живот е бил популярен измежду дамите, които са го предпочитали пред много по-високите мъже.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР